Кадър: БТВБоил Банов в ефира на БТВ. Ангел Ангелов директно не

...
Кадър: БТВБоил Банов в ефира на БТВ. Ангел Ангелов директно не
Коментари Харесай

Боил Банов: БСП достигнаха с манипулацията си до отвратително ниво

Кадър: БТВ

Боил Банов в ефира на БТВ. " Ангел Ангелов непосредствено не ме е заплашвал. Идваха хора и ми споделяха, че той ме е записал и ще ме размаже. В министерството той отговаряше за европейските стратегии. Преди да си тръгне не ме е заплашвал, а се държеше безочливо и непочтително. Това съобщи министърът на културата Боил Банов в ефира на БТВ.

" Не съм помияр, макар че за мен излезе какво ли не. Във всеки един миг, в който бъда застрашен непосредствено, ще подам сигнал. Аз не съм човек, който елементарно се плаши. Той го направи през трети лица ", добави той.

" На записа е моят глас, само че той е манипулиран. Вкаран съм в капан от дребна проведена незаконна група. Това ще го потвърди инспекцията на прокуратурата. Защитавал съм държавния интерес през цялата си работа ", безапелационен бе Банов.

" Българска социалистическа партия доближиха с операцията си до непоносимо равнище. Ангел Ангелов е индивидът зад кадър. Той е тайният човек на Елена Йончева. Целта е в обществото да се насади чувството, че има един първокласен човек, който записва и един, който ще свидетелства. Това е гнусно и подвеждащо. Същият очевидец споделя тези и си ги пази. Това е един безсрамник. В момента Йончева заблуждава цялото общество, в това число и органите на реда. Ще ревизира дали това не е наказуемо ", заяви Боил Банов.

" Фирмата-изпълнител на ремонта на Ларгото е определена по времето на Орешарски. И ние бяхме обезпокоени, само че планът е първокласен и стана едно украшение на София “, призна министърът на културата.

" Министерството на културата може да си търси 700-те хиляди когато и да е в границите на една година. Не съм се занимава директно със градежа на Ларгото, защото не запознат съм това. Моите задължения бяха по посока на това дали има плътност на служащи и дали са свършили съответна работа ", съобщи още министърът на културата.

Банов съпостави Елена Йончева с Цола Драгойчева, видна активистка на елита на Българска комунистическа партия от предишното. 

Той призна, че е приемайки поста на министър, е очаквал по него да се хвърля нечистотия и е предизвестил фамилията си за това. Всеки един министър си върви с оставката в джоба “, сподели още Банов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР